• This is not a valid email

Your Message has been sent.

Unavailable

Acum câteva luni, Jurnalul Britanic de Urologie Internațional a publicat rezultatele unui studiu care a adunat date de la 15.521 bărbați din întreaga lume pentru a determina dimensiunea medie a penisului în stări de flasc și de erecție.

Regizat de David Veale, cercetarea a ajuns la următoarele concluzii: în medie, un penis în repaus are o masă de 9,16 cm, în timp ce în starea de erecție ajunge la 13,12 cm.

Surprins? Studiul a inclus unele date și mai revelatoare. Penisurile care nu depășesc 10 cm și cele care depășesc Titan gel 16 cm în starea de erecție nu sunt comune. Potrivit studiului, numai 5 din 10 bărbați s-ar încadra în una sau în cealaltă dintre aceste două condiții. Circumferința medie oscilează între 9,31 și 11,6 cm, în funcție de starea în care se află.

Indiferent dacă ne place sau nu să recunoaștem acest lucru sau nu, dacă vorbim deschis sau nu, aceste măsuri sunt adesea o sursă de "îngrijorare" în rândul oricărui om care a asistat la orice discuție despre importanța dimensiunii unui membru viril. În același mod, multe mituri au fost popularizate care se referă la dimensiunea unor părți ale corpului - cum ar fi picioarele sau mâinile - sau originea etnică. Lucrul interesant este că acest studiu nu a găsit nici o corelație între aceste variabile.